Æblefestival på fyn blev godt besøgt

Middelfart: Æblefestival på fyn blev godt besøgt

Der blev lørdag afholdt en æblefestival på torvet i Middelfart.
Her var der naturligvis æbler i store mængder, men også mange andre smagsfulde produkter. Derover stande med pilefletkurve, en billedskole og lykkehjul med gevinster.

YouTube player

Poul Rytter Larsen fra Harndrup Skov Frugtplantage havde også en bod på pladsen og han fortæller:
Jeg har en økologisk frugtplantage, siden 2005, hvor jeg omlagde det til økologi. Jeg plejer at bakke om arrangementet her på pladsen. Det gør jeg for at vise den lokale frugt og slå et slag for økologien.
Jeg avler æbler, pærer og laver en del most. Jeg har mange forskellige slags æbler og det er mere end 30 sorter. Meget af det for at afprøve hvad der er velegnet til at dyrke økologisk. Så jeg har rigelig mange sorter, men det er for at lære noget om hvad, der er velegnet.

Æblefestival på fyn blev godt besøgt
Æblefestival på fyn blev godt besøgt

Æblefestival på fyn blev godt besøgt

© 2023 TV Lillebælt - WordPress Theme by WPEnjoy