Børnene gik på opdagelse i Lillebælts hemmeligheder

Skærbæk: Børnene gik på opdagelse i Lillebælts hemmeligheder

Lørdag kunne både børn og voksne lære om naturen, da Naturpark Lillebælt inviterede til en spændende dag i Skærbæk Strandpark.

Lørdag blev Skærbæk Strandpark omdannet til en lærerig oase, da Naturpark Lillebælt inviterede både børn og voksne til en dag fyldt med spændende aktiviteter og naturundervisning. Denne initiativrige begivenhed, arrangeret af Naturpark Lillebælt, havde til formål at skabe bevidsthed om og forbindelse til den rige natur, der omgiver os.

Besøgende på Naturdagen kunne nyde en bred vifte af aktiviteter, der spænder fra guidede naturvandringer og interaktive udstillinger til workshops om lokale planter og dyr. Naturens undervisere og eksperter var til stede for at dele deres viden og entusiasme og besvare spørgsmål fra nysgerrige deltagere.

Børnene var i centrum med specielle aktiviteter, der ikke kun underholdt, men også lærte dem om miljøansvar og vigtigheden af at bevare naturen. Fra skattejagter til små eksperimenter blev børnene opfordret til at udforske og forbinde sig til den omkringliggende natur på en sjov og engagerende måde.

Børnene gik på opdagelse i Lillebælts hemmeligheder

Besøgende på Naturdagen udtrykte begejstring over arrangementet og værdsatte muligheden for at lære mere om lokal natur og bæredygtighed. Naturpark Lillebælt har endnu engang vist, at læring om naturen kan være en fornøjelig og berigende oplevelse for hele familien. Dette initiativ styrker forbindelsen mellem samfundet og naturen og skaber et grundlag for en mere bevidst og bæredygtig fremtid.

Besøg TV Lillebælt på Facebook
© 2024 TV Lillebælt - WordPress Theme by WPEnjoy