Der blev hygget med musikbanko

Fredericia: Der blev hygget med musikbanko

Torsdag aften blev der spillet et anderledes bankospil end det de fleste lige kender. I stedet for at lægge brikker på plader med tal, når de forskellige numre blev råbt op, så handlede det om at lytte til sange, hvor titlerne stod skrevet på bankopladernes felter. Det var faktisk meget underholdende og gav en god stemning hos Urbania Street Food i Fredericia, som TV Lillebælt besøgte.

Torsdag aften tog Urbania Street Food i Fredericia et velkendt spil til nye højder med deres særlige twist på banko. I stedet for de traditionelle tal og brikker blev deltagerne opfordret til at lytte nøje til sange, mens titlerne stod skrevet på bankopladerne. Den musikalske variation skabte en unik og livlig atmosfære, der gav deltagerne en aften fyldt med sjov og underholdning.

TV Lillebælt var til stede for at dække begivenheden, der hurtigt fangede opmærksomheden hos de tilstedeværende. Banko med musikalsk twist viste sig at være en hit, hvor folk i stedet for at råbe “banko” råbte navnet på sangen, når de fuldførte en række på deres plader.

Urbania Street Food, der er kendt for at kombinere kulinariske oplevelser med en afslappet atmosfære, viste sig igen som en alsidig vært for lokalsamfundets aktiviteter. Banko-aftenen var et eksempel på deres evne til at skabe en hyggelig og inkluderende atmosfære.

Der blev hygget med musikbanko

Banko med musikalsk twist har vist sig at være en fornøjelig og engagerende aktivitet, der bringer folk sammen omkring deres fælles kærlighed til musik og spil. Urbania Street Food har med denne nyskabende tilgang igen vist, at de er en dynamisk kraft i lokalsamfundet, der forstår at kombinere kulinariske oplevelser med unik underholdning.

Besøg TV Lillebælt på Facebook
© 2024 TV Lillebælt - WordPress Theme by WPEnjoy