Der mangler elever til uddannelse

Fredericia: Der mangler elever til uddannelse

På Social & Sundhedsskolen i Fredericia var der åbent hus, hvor gæsterne kunne komme ind og høre om en spændende uddannelse. Det er i en branche, der kommer til at mangle mange hænder om blot få år.

I et forsøg på at tackle den voksende mangel på arbejdskraft inden for sundhedssektoren, åbnede Social & Sundhedsskolen i Fredericia dørene for et spændende åbent hus arrangement. Her fik gæsterne mulighed for at udforske de mange muligheder inden for denne vigtige branche og høre om en uddannelse, der forventes at blive mere efterspurgt i de kommende år.

Med en aldrende befolkning og øgede behov for sundhedspleje står Danmark over for en udfordring med at rekruttere tilstrækkeligt med kvalificerede fagfolk til at imødekomme behovene i fremtiden. Social- og sundhedssektoren er en af de områder, der især forventes at mangle hænder i nær fremtid.

Der mangler elever til uddannelse

Under åbent hus arrangementet kunne interesserede besøgende lære om de forskellige uddannelsesmuligheder, der tilbydes på skolen, herunder social- og sundhedsassistentuddannelsen, sygeplejerskeuddannelsen og meget mere. Der var også mulighed for at tale med nuværende studerende og undervisere for at få et indblik i, hvad uddannelsen indebærer og hvilke karrieremuligheder der venter.

Med en kombination af praktisk erfaring og teoretisk viden giver uddannelserne på Social & Sundhedsskolen i Fredericia en solid platform for fremtidige fagfolk til at gøre en forskel i samfundet. Åbent hus arrangementet var en mulighed for at opdage det første skridt på vejen mod en givende karriere inden for sundhedssektoren.

Besøg TV Lillebælt på Facebook
© 2024 TV Lillebælt - WordPress Theme by WPEnjoy