Frederik er på turné med sit oneman show

Vejle: Frederik er på turné med sit oneman show

Fredag aften gik Frederik Karstrøm på scenen hos Rødkilde Gymnasium i Vejle med sit nye oneman show “Blåt Til Lyst 2021”. Med sit gode humør og talent for skuespil vil han turnere landet rundt for at underholde om 2021 og her bliver der helt sikkert noget at grine ad, når Frederik giver den hele armen som bl.a. Søren Brostrøm, Jesper Bruun Rasmussen og Dronning Margrethe.

Uddrag fra reportagen “Frederik er på turné med sit oneman show”

Frederik Karstrøm fortæller:

Jeg hedder Frederik og er 28 år gammel og bor i Slagelse. Jeg stammer oprindelig fra Brønderslev og har spillet revy, børneteater og lavet lokalradio i mange år. Derudover har jeg været ude og optræde et hav af gange til fester og jeg kan godt lide at underholde.

Blev anbefalet eget show

Jeg blev anbefalet sidste sommer, at lave et onemanshow og der lavede jeg et lille et og nu har jeg så lavet et større et i to akter. Jeg har også en uddannelse i kandidat i politik og administration. Så har jeg arbejdet som økonomi-medarbejder i en kommune i et stykke tid, men det blev lidt for kedeligt. Jeg vil gerne ud og underholde nogen folk og så har jeg gjort lidt mere ud af det her skuespil og prøver at gøre det til en fuldtidsbeskæftigelse.

Frederik er på turné med sit oneman show
Find TV Lillebælt på Facebook

Besøg TV Lillebælt på Facebook: facebook.com/tvlillebaelt.dk

© 2024 TV Lillebælt - WordPress Theme by WPEnjoy