Vlado holdt foredrag i kirken

Vejle: Vlado holdt foredrag i kirken

Torsdag aften gik en del borgere i Bykirken i Vejle for at lytte til den kendte færdselsbetjent Vlado Lentz. Han er med i TV-serien “Politijagt” på Kanal 5 og holdt et foredrag om hans spændende liv med jobbet indenfor politiet.

I interviewet fortæller Vlado Lentz bl.a. :

Jeg holder et foredrag, der handler meget om det jeg laver til daglig. Jeg har været så heldig, at kunne tage nogle videoklip med fra programmet “Politijagt”, som jeg har medvirket i rigtig længe.

Vokset op i Kroatien

Jeg er jo vokset op i Kroatien dengang det var en del af eks-Jugoslavien for mange år siden. Det er 51 år siden, at jeg kom til Danmark. Det har selvfølgelig præget noget af min baggrund, men nu har jeg været her så længe og jeg betragter mig selv som dansker.

Bliver genkendt af bilisterne

Jeg oplever jo ofte, at folk genkender mig med det samme. De spørger om det ikke er mig, der er fra TV og dig, der hedder Vlado. På den måde får vi en dialog og ofte ender det med at vi snakker om alt muligt, udover den forseelse, de har lavet.

Vlado holdt foredrag i kirken
Besøg TV Lillebælt på Facebook

Vlado holdt foredrag i kirken

© 2024 TV Lillebælt - WordPress Theme by WPEnjoy