Aksel udfører knivskarpt arbejde

Vejle: Aksel udfører knivskarpt arbejde

Aksel Henriksen runder snart de 70 år, men det har nu ikke fået ham til at tage en slapper. Han er aktiv på deltid i hans lille virksomhed Mobilsliber, hvor han med et indrettet værksted i en trailer, kører rundt og tilbyder kunderne, at få slebet deres knive.

Aksel Henriksen, snart 70 år, beviser, at alder ikke er en hindring for passion og aktivitet. Trods de nært forestående syv årtier har Aksel ikke valgt at tage en velfortjent pause. Tværtimod er han stadig i fuld sving med sin lille virksomhed, Mobilsliber, der bringer knivslibning til døren for lokale kunder.

Mobilsliber – En bevægelig knivservice

I hjertet af Aksels lille virksomhed finder man et indrettet værksted i en trailer, der fungerer som hans mobile kommandocentral. Med dette setup kører Aksel rundt i lokalområdet for at tilbyde kunderne en unik service – professionel knivslibning, leveret lige til døren.

Historien Bag Mobilsliber

Mobilsliber blev skabt ud af Aksels kærlighed til præcise redskaber og ønsket om at give folk adgang til skarpe og velplejede knive. Hans mobile værksted er blevet et kendt syn i området, og kunderne værdsætter den bekvemmelighed, det indebærer at få knivene slebet uden at forlade hjemmet.

Aksels lidenskab og drivkraft

Vores interview med Aksel afslører en mand drevet af passionen for sit håndværk. “Alder er blot et tal. Jeg elsker at arbejde med knive og give folk redskaber, der gør deres hverdag lettere. Det holder mig ungdommelig og engageret,” siger Aksel med et glimt i øjet.

Kundernes tilfredshed

Kundernes tilbagemeldinger på Aksels service er entydige. Ud over at levere skarpe og præcise knive, bringer Aksel også en personlig og venlig tilgang til sit arbejde. Hans mobilitet gør det lettere for folk at få opfrisket deres køkkenredskaber uden besvær.

Fremtidsudsigter for Mobilsliber

Selvom Aksel snart runder de 70 år, ser han ikke ud til at stoppe lige med det samme. Han har endda planer om at udvide sin mobile knivservice til andre områder. “Jeg vil fortsætte så længe, jeg kan gøre en forskel for mine kunder og dele min passion for knivslibning,” lover Aksel.

Aksel udfører knivskarpt arbejde

Aksel Henriksen og hans Mobilsliber er et levende bevis på, at alder ikke nødvendigvis begrænser ens evne til at forfølge passion og drive en succesfuld virksomhed. Med sit mobile værksted bringer Aksel både skarpe knive og inspiration til lokalsamfundet, og han ser ud til at fortsætte med at slibe sig vej ind i folks hjerter i mange år fremover.

Besøg TV Lillebælt på Facebook
© 2024 TV Lillebælt - WordPress Theme by WPEnjoy