Anne har stor passion for at bage

Middelfart: Anne har stor passion for at bage

Lidt uden for Middelfart driver Anne Hoffmeyer en webshop, hvor man kan købe produkter til bagning, bl.a. de populære cupcakes-holdere.

YouTube player

Uddrag fra reportagen:

Anne Hoffmeyer er indehaver af Cups4Cakes.dk og fortæller:

Jeg holder åbent lager i tre timer, hvor folk kan komme og købe direkte fra lageret. Normalt er det en webshop jeg driver, men jeg synes at jeg vil give lokalområdet mulighed for at komme og se hvad jeg også har. Det er også meget rart at gå og pille lidt i tingene og det kan jo også godt selv gode lide at gøre. Så kan man se hvad man har i hænderne, inden man køber det.

TV Lillebælt Logo
Cool Radio

Anne har stor passion for at bage

© 2023 TV Lillebælt - WordPress Theme by WPEnjoy