Annika drømmer om at blive model

Vejle: Annika drømmer om at blive model

På Bryggen i Vejle knipsede en fotograf løs med kameraet. Det var i anledning af Vinterferiens Børnecasting og her kunne børn og unge komme i rampelyset og måske få en drøm opfyldt.
Det er Cast Agency Denmark, der i samarbejde med Børnecasting.dk søger piger og drenge i alderen 3 – 16 år til model-, film- og TV-opgaver.
TV Lillebælt var forbi og mødte Annika fra Grindsted, der drømmer om at gå catwalk.

På Bryggen i Vejle knipsede en ivrig fotograf løs med sit kamera, mens børn og unge stod klar til at indtage rampelyset. Det var ikke bare en tilfældig dag; det var dagen for Vinterferiens Børnecasting, hvor håbefulde talenter fik chancen for at realisere deres drømme.

Arrangeret af Cast Agency Denmark i samarbejde med Børnecasting.dk, søgte begivenheden efter piger og drenge i alderen 3 til 16 år til spændende model-, film- og TV-opgaver. Vejle Bryggen blev for en dag forvandlet til et epicenter af potentiale og muligheder, hvor unge aspiranter kunne få et skridt tættere på at opfylde deres drømme.

TV Lillebælt var til stede for at dække begivenheden og fik muligheden for at tale med en af de unge drømmere, Annika fra Grindsted. Hendes øjne lyste op, mens hun delte sin ambition om at erobre catwalken og skabe sig en karriere inden for modellering.

Annika drømmer om at blive model

For Annika og mange andre håbefulde talenter var Vinterferiens Børnecasting mere end bare en mulighed for at vise sig frem. Det var en chance for at træde ind i en verden af muligheder, hvor drømme kan gå i opfyldelse og hvor talent kan blomstre.

Som den gode stemning steg i Bryggen og kameraerne klikkede løs, blev det tydeligt, at Vejle var mere end bare en by. Det var et sted, hvor drømme blev født, og hvor unge stjerner kunne skinne. Vinterferiens Børnecasting var ikke blot en begivenhed; det var et springbræt til en spirende karriere og en påmindelse om, at intet er umuligt, når man har modet til at drømme stort.

Besøg TV Lillebælt på Facebook
© 2024 TV Lillebælt - WordPress Theme by WPEnjoy