Børnene byggede redekasser til fugle

Middelfart: Børnene byggede redekasser til fugle

Lørdag afholdt foreningen Middelfart Vilde Kommune et arrangement hos Kvickly, hvor børn og voksne var inviteret til at bygge redekasser til fugle.
Fuglekasserne er inspiration til haveejere, der vil tiltrække mejser og spurve i egen have. De færdige kasser blev hængt op på Østergade 2, som foreningen vil bruge til events til fordel for naturen.

Helle Bang Jensen fortæller:

Det hele startede med, at vi gerne ville lave noget mere grønt. Derfor ringede jeg til en gartner fra Have & Skov og hørte om han var med på en tosset idé. Og det var han, så vi fik en godkendelse til at bruge området. Han kontaktede sin bankrådgiver fra Fynske Bank og spurgte om de ville være med. De sagde ja og har været med til at bevilge 30.000 kroner fra deres fond. Det har gjort, at vi kunne hyre Have & Skov til at lave det, så vi ikke skulle lave hele arbejdet selv.

Planen er, at vi vil bruge rummet hernede som showroom for at vise hvad man kan gøre derhjemme i egen have. Der kan man så nogen blomster og tiltrække nogle fugle og sådan noget. Men det er også til at vise, at hvis man har en byggetomt et sted, så kan man godt så nogle blomster. Det koster ikke ret meget og er hurtigt. Det er godt for øjnene og naturen, så det er også inspiration for det.

Børnene byggede redekasser til fugle
Besøg TV Lillebælt på Facebook

Børnene byggede redekasser til fugle

© 2024 TV Lillebælt - WordPress Theme by WPEnjoy