Der blev kigget efter gode loppefund

Vejle: Der blev kigget efter gode loppefund

I weekenden åbnede DGI Huset i Vejle dørene op for et sprudlende kræmmer- og loppemarked, arrangeret af JH Arrangementer. Her samledes entusiastiske sælgere og nysgerrige besøgende for at udforske et væld af genbrugsfund og unikke skatte.

Bag dette vellykkede kræmmer- og loppemarked står Jakob Hansen, en mand med en brændende passion for genbrug og unikke fund. Jakob har arbejdet inden for arrangementer i mange år og besluttede sig for at kombinere sin kærlighed til genbrug med sin erfaring som arrangør. “Det har jeg snart gjort i mange år og det startede ved siden af et deltidsjob. Nu er vi faktisk i hele Danmark,” forklarer Jakob.

Sælgerne: En verden af unikke fund

Da TV Lillebælt kiggede forbi om lørdagen, mødte vi en af de mange sælgere. Det var Elisabeth Højer fra Give.
“Min søster og jeg vi har lidt forskelligt, som vi synes at vi skulle have afhændet i dag. Vi har booket en stand her i Vejle og indtil videre kan jeg næsten ikke nå at få tingene frem, før de er væk igen,” fortalte Elisabeth til reporteren.

Der blev kigget efter gode loppefund

Kræmmer- og loppemarkedet i DGI Huset i Vejle var en stor succes, takket være Jakob Hansens vision og de dedikerede sælgeres passion. Her blev genbrugsfund og unikke skatte fejret, samtidig med at der blev skabt forbindelser og delt historier. Det var ikke bare et marked; det var et mødested for fællesskab og bæredygtighed.

Besøg TV Lillebælt på Facebook
© 2024 TV Lillebælt - WordPress Theme by WPEnjoy