Der kom lys på juletræet

Vejle: Der kom lys på juletræet

På rådhuspladsen i Vejle var montører fra Ewii i gang med at sætte store kæder med lys på byens store juletræ. Vores reporter kiggede forbi til en snak om arbejdet.

En glødende atmosfære bredte sig på rådhuspladsen i Vejle, da montører fra Ewii kastede lys over byens store juletræ. Den magiske transformation af træet blev udført med præcision og omhu, og vores nysgerrige reporter tog sig tid til en samtale med montørerne for at få et indblik i det imponerende arbejde.

Midt i vinterkulden stod montørerne travlt beskæftiget med at hænge store kæder med lys på hvert eneste gren af det storslåede juletræ. Hvert lys blev omhyggeligt anbragt for at skabe den perfekte julestemning på rådhuspladsen.

Der kom lys på juletræet

Montørerne delte også deres begejstring over at være en del af noget, der bringer glæde og varme til lokalsamfundet. “Når træet tændes, og lyset spreder sig, kan vi mærke den festlige stemning, det skaber. Det er virkelig det bedste ved vores arbejde,” tilføjede Andreas Thoustrup med et smil.

Rådhuspladsen i Vejle er kendt for sin imponerende juleudsmykning, og Ewii’s montører bidrager årligt til at gøre det til et juleparadis for alle. De store kæder med lys, der nu pryder byens juletræ, er ikke bare et smukt syn; de repræsenterer også fællesskabet og glæden ved julen i Vejle.

Besøg TV Lillebælt på Facebook
© 2024 TV Lillebælt - WordPress Theme by WPEnjoy