Frisk dukkert på årets sidste dag

Jels: Frisk dukkert på årets sidste dag

Ved Jels Søbad deltog mange borgere til arrangementet, Hop i Søen, som fandt sted på årets sidste dag.
Det er en tradition, som startede for længe siden, hvor fire venner sendte en lidt anderledes nytårshilsen til hinanden. Efterhånden er det blevet til noget af et tilløbsstykke, hvor deltagerne også var med på en løbetur.

Hvert år samles lokale og tilrejsende ved Jels Søbad for at deltage i den traditionsrige nytårstur, der markerer starten på det nye år. Selvom temperaturen ofte ligger langt under behagelige grader, og det danske vintervejr viser tænder, er modige sjæle fast besluttede på at hilse det nye år velkommen med en forfriskende dukkert i de iskolde vande.

Nytårsturen ved Jels Søbad symboliserer mere end bare et modigt dyk i koldt vand. Den repræsenterer fællesskab, tradition og en stærk forbindelse til naturen. Det er et øjeblik, hvor folk forenes for at skabe erindringer og starte det nye år med et smil på læben.

Frisk dukkert på årets sidste dag

Selvom traditionen måske lyder udfordrende for nogle, er nytårsturen ved Jels Søbad en hjertevarmende begivenhed, der forankrer fællesskab og håb for det kommende år. For dem, der tør tage springet, er belønningen en oplevelse af friskhed, mod og en stærk start på det nye kapitel.

Besøg TV Lillebælt på Facebook
© 2024 TV Lillebælt - WordPress Theme by WPEnjoy