Hunde fik deres egen skov i Nørre Aaby

Nørre Aaby: Hunde fik deres egen skov i Nørre Aaby

En ny hundeskov blev indviet i dag i Nørre Aaby. Det skete ved taler af bl.a. borgmester Johannes Lundsfryd fra Middelfart Kommune. Det er blevet til et ca. 1 hektar stort område, hvor hundene kan boltre sig, og bord- og bænkesæt inviterer deres 2-benede følgesvende til en lille hyggesnak.

Det nye hundeskovsområde strækker sig over ca. 1 hektar og er skabt med henblik på at give hundene optimale muligheder for leg og motion. Med grønne åbne områder og spændende stisystemer er det et ideelt sted for hunde at socialisere og udtrykke deres naturlige instinkter.

Under indvielsesceremonien udtrykte borgmester Johannes Lundsfryd sin glæde over den nye hundeskov og betonede vigtigheden af at skabe sådanne områder for at styrke båndet mellem mennesker og deres kæledyr. Han udtrykte også sin taknemmelighed over for de involverede borgere og organisationer, der har gjort dette projekt muligt.

Hunde fik deres egen skov i Nørre Aaby

Bord- og bænkesæt er blevet opstillet i hundeskoven, hvilket inviterer de to-benede følgesvende til at nyde en afslappet stund, mens deres hunde leger og udforsker området. Dette skaber en social ramme, hvor lokale hundeejere kan dele erfaringer og tips.

Med indvielsen af denne nye hundeskov er Nørre Aaby nu beriget med et rekreativt område, der tjener både som et fristed for hunde og som et samlingspunkt for lokalsamfundet. Hundeejere opfordres til at besøge det nye område og nyde de mange muligheder, det byder på.

Besøg TV Lillebælt på Facebook
© 2024 TV Lillebælt - WordPress Theme by WPEnjoy