Jul på slottet

Gram: Jul på slottet

I weekenden startede årets udgave af Julemarked på Gram Slot med masser af stande og aktiviteter for børnene. Her kan man købe pynt og gaver til julen, samt opleve Pyrus på scenen i underholdning for de mindste.

Weekenden blev indledt med en fortryllende start, da Julemarkedet på Gram Slot åbnede dørene for årets mest stemningsfulde begivenhed. Mellem de historiske slotstårne og under vinterens klare himmel strålede Julemarkedet som en sand juleoase, fyldt med boder, aktiviteter og ikke mindst, en scene, der var reserveret til den elskede julefigur, Pyrus.

Mens snefnug dansede let omkring de farvestrålende boder, blev gæsterne budt velkommen til en verden af julemagi og hygge. Julemarkedet på Gram Slot er kendt for sin unikke atmosfære og brede udvalg af boder, hvor besøgende kunne fordybe sig i juleindkøb og finde unikke gaver og pynt til den kommende højtid.

Blandt de mange boder kunne man finde alt fra håndlavede juledekorationer og delikate julespecialiteter til kunsthåndværk og unikke gaveideer. Stemningen var intens og fyldt med glæde, mens de besøgende fik mulighed for at nyde en kop varm gløgg og prøve lækre julesmåkager.

Jul på slottet
Besøg TV Lillebælt på Facebook

Jul på slottet

© 2024 TV Lillebælt - WordPress Theme by WPEnjoy