Katharina skal til VM for florister

Vejle: Katharina skal til VM for florister

Vejles mest konkurrerende blomsterbinder Katharina Albrechtsen, der til dagligt arbejder hos Vesterport Blomster i Vejle, er udvalgt til at skulle deltage i dette års Interflora World Cup i Manchester i England. Det er verdens største konkurrence for florister og her skal den tidligere DM-vinder, dyste mod omkring 20 deltagere fra bl.a. USA, Frankrig, Korea, Japan og Columbia.

Katharine Albrechtsen fortæller her om hendes deltagelse:

Det er meget surrealistisk at blive udpeget som talent til VM i England. Jeg tænker at Danmark er stort og der er rigtig mange dygtige blomsterdekoratører. Jeg er stolt og beæret og meget ydmyg omkring det.
Så det er lidt vildt, at blive udtaget til sådan et event.

Tidskrævende forberedelse

Jeg har været i gang med at forberede mig siden januar måned, hvor jeg fik opgaverne. Her har jeg arbejdet med det mentalt og øvet teknikker og designs. Der er brainstorms med min assistent for at finde løsninger på hvad vi kan finde på. Så det er rigtig mange hårde timers arbejde.

Katharina skal til VM for florister
Katharina skal til VM for florister

Katharina skal til VM for florister

© 2024 TV Lillebælt - WordPress Theme by WPEnjoy