Kræmmermarked på godset

Jelling: Kræmmermarked på godset

I denne weekend afholdes bagagerumsmarked på Haughus Gods ved Jelling. Her har mange kræmmere indtaget pladsen i det dejlige vejr og klar til at lade deres ting skifte ejere for nogle skillinger.

I denne weekend åbnede Haughus Gods sine porte for et af regionens mest spændende begivenheder – bagagerumsmarkedet. Beliggende nær Jelling, i det idylliske danske landskab, samles kræmmere og besøgende fra nær og fjern for at opleve et sandt overflødighedshorn af varer og muligheder. I det strålende solskin er atmosfæren fyldt med forventningens glæde, som ivrige kræmmere står klar til at byde velkommen til en verden af skatte og forretninger.

Haughus Gods dannede rammen om en mangfoldig forsamling af kræmmere, der havde slået deres boder op i bagagerum og på borde. Fra antikviteter til håndlavede kunstværker, fra retrofund til moderne nips – markedet byder på alt, hvad hjertet begærer. Besøgende kunne lade sig fordybe i en verden af unikke genstande og måske finde netop dét, de ikke vidste, de manglede.

Det var ikke kun de materielle skatte, der tiltrak besøgende til Haughus Gods. Stemningen på markedet var en oplevelse i sig selv – med livlig handel, duften af friskbrygget kaffe og lyden af glade stemmer. Det var en lejlighed til at møde nye mennesker, udveksle historier og dele passionen for genbrug og handel.

Kræmmermarked på godset

For kræmmerne var bagagerumsmarkedet på Haughus Gods også en mulighed for at dele deres lidenskab og kreative talenter med verden. Mange af dem bruger markedet som en platform til at præsentere deres håndlavede produkter eller sjældne fund, og det er tydeligt at se den stolthed og glæde, de føler ved at kunne dele deres skatte med andre.

Besøg TV Lillebælt på Facebook
© 2024 TV Lillebælt - WordPress Theme by WPEnjoy