Nyt projekt med el-løbehjul i Vejle

Vejle: Nyt projekt med el-løbehjul i Vejle

I dag kunne man prøve et el-løbehjul ved en event på Banegårdspladsen i Vejle. Det var Vejle Kommune, der i samarbejde med den svenske virksomhed VOI, som startede med et projekt i et etårig testforsøg.

I dag fik borgerne i Vejle mulighed for at hoppe på et el-løbehjul og prøve kræfter med den seneste bølge inden for bæredygtig transport. Vejle Kommune har i samarbejde med den svenske virksomhed VOI lanceret et ambitiøst projekt, der introducerer el-løbehjul som en del af byens transportløsning. Eventen markerer begyndelsen på et etårigt testforsøg.

Banegårdspladsen blev midlertidigt forvandlet til en prøvebane, hvor interesserede borgere kunne hoppe på et el-løbehjul, drøne rundt og opleve den bekvemme og miljøvenlige transportform. Projektet er en del af Vejle Kommunes bestræbelser på at implementere innovative og bæredygtige transportløsninger i byen.

VOI, en førende aktør inden for deleøkonomi for mikromobilitet, har bidraget med el-løbehjul, der er designet til at give brugerne en let og problemfri rejseoplevelse. Den etårige testperiode vil give Vejle Kommune mulighed for at evaluere effektiviteten af el-løbehjul som en del af den offentlige transportinfrastruktur og samtidig indsamle feedback fra borgerne.

Nyt projekt med el-løbehjul i Vejle

Under dagens begivenhed blev el-løbehjulene hurtigt en populær attraktion, og folk i alle aldre nød at udforske byen på en ny og miljøvenlig måde. Projektet håber ikke kun at forbedre byens transportmuligheder, men også at reducere miljøpåvirkningen ved at tilskynde til brug af elektrisk drevne transportmidler.

Med el-løbehjulene rullende ind på Banegårdspladsen, har Vejle taget det første skridt mod en mere bæredygtig og moderne transportinfrastruktur. Borgere opfordres til at deltage i testforsøget og give deres mening til kende, så Vejle Kommune kan forme fremtiden for mikromobilitet i byen.

Besøg TV Lillebælt på Facebook
© 2024 TV Lillebælt - WordPress Theme by WPEnjoy