Odense viste deres sympati for ofre

Odense: Odense viste deres sympati for ofre

Onsdag aften mødte cirka mod 100 borgere op på Flakhaven i Odense for at vise deres sympati og medfølelse til alle ofrene i Sri Lanka. Et terror-angreb rystede hele verden og 359 mennesker er indtil videre omkommet, bl.a. tre danske børn.

Flakhaven, normalt kendt som et sted for glædelige begivenheder, blev omdannet til et symbol på fællesskab og støtte. Borgere fra alle samfundslag, aldre og baggrunde samledes for at mindes de tabte liv og vise solidaritet med det sri lankanske folk, der kæmper med sorgen efter denne meningsløse tragedie.

Cirka 100 mennesker deltog i aftenens arrangement, der blev præget af stille refleksion, stearinlys og blomster, der blev lagt ved et midlertidigt mindesmærke. De fremmødte udvekslede trøstende ord og omfavnede hinanden som tegn på styrke og enhed i den svære tid.

Odense viste deres sympati for ofre

Talspersoner fra lokale organisationer og religiøse ledere bidrog med opmuntrende ord og opfordrede til, at samfundet står sammen imod vold og terror. Sammenholdet ved Flakhaven var et smukt udtryk for det danske samfunds evne til at forene sig i medfølelse og handle som et støttende fællesskab.

Selvom geografisk langt væk, var sorgen over tabene i Sri Lanka tydelig i hjertet af Odense denne aften. Mødet ved Flakhaven var et værdigt udtryk for solidaritet og empati og understregede vigtigheden af at stå sammen som mennesker, uanset hvilken del af verden vi kommer fra.

Besøg TV Lillebælt på Facebook
© 2024 TV Lillebælt - WordPress Theme by WPEnjoy