Optagelserne til ny film om Buster er startet på fyn

Odense: Optagelserne til ny film om Buster er startet på fyn

En genindspilning af den gode gamle historie om en kærlig dreng, der er lidt af en dagdrømmer, er for nogle uger siden startet med optagelser på fyn. I dag var pressen forbi til en snak om den kommende film.

For nogle uger siden begyndte optagelserne til en genindspilning af den elskede danske filmklassiker “Busters Verden”. Denne tidløse historie om en kærlig dreng, hvis fantasi kender ingen grænser, får nu nyt liv på Fyn. Den originale film, instrueret af Bille August og udgivet i 1984, har forbløffet og berørt generationer af danskere. Nu, mange år senere, er det tid til at tage turen tilbage til Buster og hans magiske verden.

Baggrund

“Busters Verden” er baseret på Bjarne Reuters roman af samme navn og har i årtier været en hjertevarmende fortælling om en dreng ved navn Buster, der lader sin fantasi blomstre i en verden præget af kærlighed og eventyr. Filmen fra 1984 blev rost for sin enestående portrættering af barndommens magi og uskyld.

Den nye genindspilning bygger på den samme grundlæggende fortælling, men med moderne elementer og friske øjne, der vil appellere til både gamle og nye fans. Instruktøren, Martin Miehe-Renard, bringer sin egen vision til projektet, samtidig med at han respekterer den oprindelige ånd.

Optagelserne til ny film om Buster er startet på fyn
Besøg TV Lillebælt på Facebook

Optagelserne til ny film om Buster er startet på fyn

© 2024 TV Lillebælt - WordPress Theme by WPEnjoy