Politiker besøgte uddannelse-institution for handicappede

Vejle: Politiker besøgte uddannelse-institution for handicappede

Kristian Thulesen Dahl besøgte mandag, Campus Vejle’s afdeling Asp IT, hvor personer med et handicap har mulighed for at tage en uddannelse. Der er stor succes med at fuldføre tiden på skolebænken og den slags muligheder skal der være flere af i fremtiden, mente DF-formanden.

Mandag besøgte Kristian Thulesen Dahl, formand for Dansk Folkeparti, Campus Vejle’s afdeling Asp IT, hvor han fik indblik i uddannelsesmulighederne for personer med handicap. Under besøget udtrykte DF-formanden sin støtte til initiativer, der giver mennesker med handicap chancen for at tage en uddannelse, og han roste den store succes med at gennemføre uddannelsesforløb på trods af udfordringer.

Afdelingen Asp IT på Campus Vejle har etableret et miljø, hvor personer med handicap har mulighed for at forfølge uddannelse og opnå kompetencer inden for informationsteknologi. Den positive track record for fuldførelse af uddannelser blandt denne gruppe har skabt opmærksomhed og støtte fra politikere som Kristian Thulesen Dahl.

Under sit besøg udtrykte DF-formanden begejstring for det arbejde, der udføres på Asp IT, og han betonede vigtigheden af at udvide lignende uddannelsesmuligheder i fremtiden. Han påpegede, at alle borgere, uanset handicap, bør have adgang til uddannelse og beskæftigelse.

Politiker besøgte uddannelse-institution for handicappede

“Det er fantastisk at se, hvordan Campus Vejle’s Asp IT åbner døre for personer med handicap og giver dem mulighed for at uddanne sig inden for et vigtigt og vækstfremmende område som IT. Vi skal have flere initiativer som dette, der styrker inklusionen og muliggør fuld deltagelse i samfundet,” udtalte Kristian Thulesen Dahl under besøget.

Besøget hos Campus Vejle’s Asp IT fremhæver behovet for øget fokus på uddannelsesmuligheder for personer med handicap. Initiativer som disse viser, at med den rette støtte og tilgængelige ressourcer kan mennesker med handicap trives og bidrage værdifuldt til samfundet gennem uddannelse og beskæftigelse.

Besøg TV Lillebælt på Facebook
© 2024 TV Lillebælt - WordPress Theme by WPEnjoy