RCV fejrede det første år

Vejle: RCV fejrede det første år

Lørdag blev der kippet med flaget i Vejle. Det var en særlig dag for byen, som kunne fejre to vigtige begivenheder på én gang. Vejles Klimadag og Ressource Center Vejles 1-års fødselsdag. Dagen var fyldt med spændende oplæg, workshops og cases, alt sammen inden for temaet ’Bæredygtigt Forbrug’.

Dagen startede med festlighederne omkring Ressource Center Vejles 1-års fødselsdag, hvor Søren Peschardt, der er formand for Klima-, Natur- og Miljøudvalget i Vejle Kommune, skød arrangementet i gang med en hjertelig velkomsttale. Centeret, der har været et fyrtårn for bæredygtighed i Vejle, blev hyldet for sit arbejde med at inspirere borgere til at tænke i nye baner omkring forbrug og genbrug.

Derefter gik dagen videre til Vejles Klimadag, hvor ekspertoplæg og workshops fyldte programmet. Deltagerne kunne suge til sig af viden om alt fra genanvendelsesteknologier til klimavenlige indkøbsvaner. Et af højdepunkterne var en workshop om opskrivning af affald, hvor borgere fik praktiske tips til at reducere deres affaldsmængde.

RCV fejrede det første år
Life of a Busker stod for dagens musikalske indhold.

Mellem oplæg og workshops var der rig mulighed for at udforske boder og cases fra lokale initiativer og virksomheder, der alle havde ét formål for øje: At skabe en grønnere og mere bæredygtig hverdag i Vejle.

Som tiden gik, kunne man stadig mærke den energi og entusiasme, som dagen havde skabt. Med flaget vajende i vinden og et nyt fokus på bæredygtighed i bagagen, forlod deltagerne Vejles Klimadag og Ressource Center Vejles fødselsdag med en følelse af optimisme og handlekraft. Byen havde på én dag markeret sig som et lysende eksempel på, hvordan engagement og fællesskab kan skabe forandring.

Besøg TV Lillebælt på Facebook
© 2024 TV Lillebælt - WordPress Theme by WPEnjoy