Så tager vi cyklerne frem

Vejle: Så tager vi cyklerne frem

Flere borgere i Egtved, Ødsted og Jerlev skal op på jernhesten. Ikke bare på de korte ture inden for bygrænsen, men også når målet er nabobyen – eller turen går helt ind til Vejle. Det er målet med en ny cykelkampagne for de tre byer. “Vi cykler sammen”, der blev skudt i gang med et elcykel-kick off i formiddags.

Et nyt initiativ har fået borgere i Egtved, Ødsted og Jerlev til at sætte kurs mod cykelstierne i større antal end nogensinde før.
Ikke blot begrænset til korte ture inden for bygrænserne, men også strækkende sig til nabobyerne og endda helt ind til Vejle.
“Vi cykler sammen” er navnet på den nyslåede cykelkampagne, der blev skudt i gang med et elcykel-kickoff tidligere på dagen.

Målet med “Vi cykler sammen” er at fremme cykling som et attraktivt og miljøvenligt transportmiddel i Egtved, Ødsted og Jerlev. Ved at opmuntre borgerne til at tage cyklen frem for bilen, ikke kun til dagligdags ærinder, men også til længere ture, håber kampagnen at reducere trafikbelastningen og fremme sundheden og trivslen i lokalsamfundet.

Det særlige elcykel-kickoff markerede startskuddet til kampagnen og tiltrak en imponerende mængde af nysgerrige deltagere.
Med elcykler til rådighed fik deltagerne mulighed for at opleve fordelene ved at cykle med elektrisk bistand, hvilket gør det lettere at tackle længere afstande og bakker uden at gå på kompromis med komforten.

Så tager vi cyklerne frem

Med lanceringen af “Vi cykler sammen” viser Egtved, Ødsted og Jerlev deres engagement i at skabe mere bæredygtige og cykelvenlige samfund. Med støtte fra lokale myndigheder, virksomheder og frivillige, ser kampagnen ud til at have en lys fremtid foran sig. Lad os håbe, at den inspirerer mange flere til at tage cyklen og udforske de smukke landskaber og lokale skatte, som disse byer har at byde på.

Besøg TV Lillebælt på Facebook
© 2024 TV Lillebælt - WordPress Theme by WPEnjoy