Stor interesse for krigsskib i Odense Havn

Odense: Stor interesse for krigsskib i Odense Havn

Fregat Peter Willemoes sejlede fredag fra Korsør til havnen i Odense. Her krigsskibet til kaj og inviterede borgerne til at komme ombord og se det indefra. Det foregik i weekenden og mange borgere i HC Andersens by besøgte skibet lørdag eftermiddag, da TV Lillebælt kiggede forbi.

En imponerende syn mødte borgerne i Odense, da fregatten Peter Willemoes lagde til kaj efter sin rejse fra Korsør. Krigsskibet, der bærer navnet af en dansk krigshelt, blev åbnet for offentligheden, og indbyggerne i HC Andersens by strømmede til for at få en sjælden mulighed for at udforske det imponerende fartøj.

I løbet af weekenden blev borgerne inviteret ombord på Peter Willemoes, hvor de kunne udforske skibet indefra og få et unikt indblik i maritim teknologi og historie. Dette initiativ gav folk i alle aldre muligheden for at sætte deres fødder på dæk og opleve, hvordan besætningen arbejder og lever under sejlads.

Stor interesse for krigsskib i Odense Havn

Lørdag eftermiddag blev skibet yderligere oplyst af besøg fra TV Lillebælt, der dokumenterede begivenheden og interviewede besøgende om deres indtryk af den maritime oplevelse. Både børn og voksne nød interaktionen med besætningsmedlemmerne, der delte deres viden om skibets funktioner og dets rolle i den danske flåde.

Fregatten Peter Willemoes’ besøg i Odense markerer ikke kun en sjælden chance for borgerne at komme tættere på dansk maritim historie, men understreger også byens forbindelse til søfartstraditionen. Det store fremmøde viser tydeligt interessen for at lære mere om landets maritime arv og de teknologiske fremskridt i flåden.

Besøg TV Lillebælt på Facebook
© 2024 TV Lillebælt - WordPress Theme by WPEnjoy