Susanne havde sin MG med på udstilling

Middelfart: Susanne havde sin MG med på udstilling

Lørdag var flere hundrede gamle biler udstillet på pladsen ved Hindsgavl Slot i Middelfart. Det var det gamle velkendte mærke MG, som er et britisk bilmærke, der blev grundlagt i 1920’erne af Cecil Kimber.
TV Lillebælt mødte Susanne til en snak om hendes gamle køretøj fra 1953.

Susanne fortæller her om sin MG bil:

Jeg er med i dette event og har min gamle MG TD med, som jeg har delt med fornøjelse med min afdøde mand i 15 år. Han døde for tre år siden og jeg arvede den efter ham og kører nu gladelig videre rundt i den. Det er en rigtig dejlig bil fra 1953 og han importerede den fra USA og restaurerede den total.

Susanne havde sin MG med på udstilling
Besøg TV Lillebælt på Facebook

Susanne havde sin MG med på udstilling

© 2024 TV Lillebælt - WordPress Theme by WPEnjoy