100 dage til kongeligt løb

Fredericia: 100 dage til kongeligt løb

I dag er der præcis 100 dage til at, Royal Run skydes i gang i Fredericia, som afholdes den 20. maj. Det markerede byen med en One Mile løbe- og gåtur rundt i Fæstningsbyens gader på en såkaldt One Royal Mile.

Næstformand for Kultur- og Idrætsudvalget David Gulløv (A) holdt en tale for de fremmødte borger. Her kan du læse et uddrag af talen.

100 dage til kongeligt løb

Det er en stor begejstring og stolthed jeg har for at byde jer alle sammen velkommen i det her særlige øjeblik. I dag skal vi markere, at der er 100 dage til Royal Run. I dag står vi her i vores smukke by og forbereder os på, at deltage i et løb, der ikke kun symboliserer motion og sundhed, men også vores by’s stolthed, kultur og idrætssamfundets mentalitet. Jeg er overvældet over den fantastiske opbakning, som Royal Run har modtaget. Det er med et imponerende salg af 13.500 billetter, bare her i byen. Det her tal er ikke blot en indikation af deltagernes engagement. Men også af vores bys ånd og fællesskab. Bare det at vi har et stort og anderkendende arrangement, der lægger vejen forbi Fredericia.

100 dage til kongeligt løb

Når Royal Run kommer her til Fredericia, så er målet ikke kun, at det skal være en løbetur gennem vores gader. Det handler i høj grad om at forene vores by i en fælles ånd med sundhed, fællesskab og samhørighed. Det handler om at skabe minder og øjeblikke, der vil blive husket i årene, der kommer. Gennem Royal Run er vi forbundne på tværs af baggrund, aldre og erfaringer. Det giver os mulighed for at stå side om side og fejre vores passion for bevægelse og sund livsstil. Fest og glæde. Det er et øjeblik, hvor vi alle kan sætte vores daglige gøremål til side og deltage i noget, der er større end os selv.

Besøg TV Lillebælt på Facebook
© 2024 TV Lillebælt - WordPress Theme by WPEnjoy