Dyrehospital i Middelfart holdt åbningsreception

Middelfart: Dyrehospital i Middelfart holdt åbningsreception

Middelfart Dyrehospital åbnede dørene til deres spritnye faciliteter på imponerende 800 kvadratmeter fredag eftermiddag. Gæsterne blev budt velkommen til en åbningsreception, der blev en festlig markering af det nye kapitel for dyrehospitalet.

Det flotte nyopførte hus i Middelfart byder på moderne faciliteter og gode parkeringsmuligheder for besøgende og kunder. Her kan både medarbejdere og patienter føle sig godt tilpas på hele 800 kvm.

Gæsterne fik en rundvisning i de nye lokaler, der er designet med fokus på dyrevelfærd og effektiv behandling. Fra venteværelset til operationsstuerne var der tydeligvis tænkt over detaljerne for at skabe et trygt og behageligt miljø for både dyr og mennesker.

Dyrehospital i Middelfart holdt åbningsreception

“Vi flyttede fra Odensevej og ind i de nye lokaler i oktober måned,” fortæller Tanya Dick i interviewet. “Vi har glædet os meget til den her dag. Et eller andet sted for både at hylde vores kunder, men også for at vise hvad vi kan på hospitalet.”

Efter rundvisningen blev der serveret lækre forfriskninger, og gæsterne kunne netværke og udveksle erfaringer. Stemningen var høj, og det var tydeligt, at både ansatte og gæster så frem til at se, hvad fremtiden ville bringe for det nye dyrehospital.

Besøg TV Lillebælt på Facebook
© 2024 TV Lillebælt - WordPress Theme by WPEnjoy