Kreativ julehygge med ler hos Malene

Middelfart: Kreativ julehygge med ler hos Malene

Vi er i en travl juletid, hvor stress og jag kan trække os væk fra essensen af sæsonen. Lørdag var der et hjørne af kreativit og hygge i form af “Julens hyggeligste keramik workshop”. Dette var ikke bare en workshop, men en invitation til at træde ind i en verden af julemagi, hvor ler blev til kunst.
Det var keramisk designer Malene Sandal, som var afsenderen af invitationen til borgerne, som kunne komme ind i hendes butik, Håndlavet Keramik i Middelfart i nogle timer og lave juleting.

Malene Sandal fortæller her om arrangementet:
I dag har vi inviteret alle indenfor til at lave julepynt i keramik. Min gode kammerat Brian står omme bagved og ælter ler og er klar til at lave julenisser, engle, julekrybbe og andre ting. Vi har lavet et step by step, så alle kan være med. Både helt små og bedsteforældre og så har vi også gløgg og kakao til arbejdet.

Malene har god erfaring med håndværket

Jeg har gået på Designskolen i fem år og blev færdig i 2005 og har lavet keramik siden. Så det er mange år efterhånden. Jeg har haft virksomheder og værksteds-fællesskab og selv haft et værksted i Hejlsminde og er nu her i Middelfart.

Kreativ julehygge med ler hos Malene

Besøg TV Lillebælt på Facebook facebook.com/tvlillebaelt.dk

Kreativ julehygge med ler hos Malene

© 2024 TV Lillebælt - WordPress Theme by WPEnjoy