Michelin-restaurant genåbner med nye ejere

Fredericia: Michelin-restaurant genåbner med nye ejere

I dag bliver en mærkedag for den anerkendte et-stjernede Michelin-restaurant Ti Trin Ned. Efter 25 år under ledelse af Mette og Rainer Gassner er restauranten nu klar til at skrive et nyt kapitel med Lærke Krudt og Michael Nørtoft som de nye ejere.

De to gastronomiske ildsjæle overtager ikke blot et ikonisk spisested, men bringer også et frisk pust og en vision om en moderne gastronomisk oplevelse med et nordisk køkken, tilsat fransk finesse.

En erfaren trup står klar

Michael Nørtoft, der også er restaurantens køkkenchef, fortæller, at overtagelsen sker med et solidt team i ryggen.
“Vi har samlet et hold, som vi kender fra førende restauranter som Ti Trin Ned og Lyst, men også fra internationale topsteder som Geranium og Hotel Flocons De Sel. Det er en stor ære at kunne bygge videre på det fundament, som Mette og Rainer Gassner har skabt gennem deres mange år”, fortæller han.

Lokale råvarer i centrum

Et af nøgleelementerne for restauranten under den nye ledelse er brugen af lokale råvarer.
De lokale råvarer her i området er af så høj kvalitet, at vi ikke ser nogen grund til at kigge andetsteds. Vi ønsker at støtte de danske producenter og fremhæve de unikke smage, vores region har at byde på, siger Michael Nørtoft.

Forventningerne er høje

Med et nyt ejerskab følger store forventninger, og det er de to ejere bevidste om.
Vores køkken bliver en kombination af det nordiske og det franske. Vi ønsker at kombinere de rene linjer og enkle smage fra Norden med den passion for smag og finesse, som franskmændene er kendt for, forklarer Michael Nørtoft.

Michelin-restaurant genåbner med nye ejere
I køkkenet var der gang i gryderne.

Lærke Krudt, der overtager rollen som General Manager, fremhæver den unikke atmosfære på Ti Trin Ned:
Restauranten har en af landets bedste udsigter og et moderne interiør, som vi kun laver små justeringer på. Vores fokus bliver at løfte værtskabet og skabe en helhedsoplevelse, som gæsterne aldrig glemmer, siger hun.

Åbner dørene for nye gæster

Ti Trin Ned vil fremover holde åbent fra onsdag til lørdag, og reservationer kan allerede nu foretages via restaurantens hjemmeside. Her kan gæster også finde den aktuelle menu, som afspejler det nye køkken, der kombinerer lokale råvarer med moderne smagsnuancer.

Fredericia kan glæde sig til en ny æra for Ti Trin Ned, hvor gastronomisk kvalitet og nytænkning mødes i skøn forening.

Besøg TV Lillebælt på Facebook

© 2025 TV Lillebælt - WordPress Theme by WPEnjoy