Ny folkeskov ved Fredericia blev plantet

Fredericia: Ny folkeskov ved Fredericia blev plantet

Tirsdag eftermiddag gik Fredericia Kommune og Danmarks Naturfredningsforening i gang med at plante en ny skov ved Vejlby. Det foregik i selskab med borgerne, der var blevet inviteret til at deltage. For 20 kroner kunne man købe et træ og selv plante to træer, for Fredericia Kommune havde valgt at lave en dobbelt op.

En grøn bølge ramte Vejlby, da Fredericia Kommune og Danmarks Naturfredningsforening i fællesskab inviterede borgerne til at deltage i plantningen af en helt ny skov tirsdag eftermiddag. Et smukt samspil mellem lokalbefolkningen og naturen unfoldedes, da alle generationer mødtes for at gøre en positiv forskel for fremtidige generationer.

Initiativet, der blev iværksat ved Vejlby, opfordrede borgerne til at blive en aktiv del af naturbevarelsen. For blot 20 kroner kunne deltagerne købe et træ og have fornøjelsen af at plante ikke ét, men to træer. Fredericia Kommune valgte at gå “dobbelt op” for at maksimere den positive effekt af skovprojektet.

Borgerne blev forsynet med de nødvendige redskaber og vejledning fra eksperter fra Danmarks Naturfredningsforening. Sammen arbejdede de side om side for at skabe et grønt åndehul og bidrage til den overordnede bevaring af naturen.

Ny folkeskov ved Fredericia blev plantet

Denne fællesskabsdrevne skovrejsning markerer ikke kun en milepæl for Vejlby, men også for borgere i Fredericia som helhed. Det skaber et positivt eksempel på, hvordan samarbejde mellem kommunen, Naturfredningsforeningen og borgerne kan føre til bæredygtige initiativer. Den nye skov ved Vejlby står som et levende symbol på, hvordan lokalsamfundet aktivt kan deltage i naturbevarelsen og efterlade en varig arv af grønne områder til kommende generationer.

Besøg TV Lillebælt på Facebook
© 2024 TV Lillebælt - WordPress Theme by WPEnjoy