Sommertid med gratis is

Fredericia: Sommertid med gratis is

Hos landets 7 Eleven-butikker var der traditionen tro gratis is til dagens kunder og øvrige gæster, da vi gik over til sommertid. Det var Frisko, som gav de gode forfriskninger. TV Lillebælt var med til uddeling af is, da det gik løs ved 7 Eleven i ankomsthallen på Fredericia Banegård.

I en tradition tro på overgangen til sommertid åbnede landets 7 Eleven-butikker deres døre med en sød gestus til deres kunder og besøgende. Frisko stod for forsyningerne af is, der blev delt ud gratis til alle, der kiggede forbi. En festlig stemning fyldte luften, da TV Lillebælt dækkede begivenheden og fulgte uddelingen af is ved 7 Eleven i ankomsthallen på Fredericia Banegård.

Det var en dag fyldt med glæde og forfriskninger, da 7 Eleven-butikker landet over åbnede deres døre for at markere overgangen til sommertid. Frisko, en af landets mest kendte isproducenter, stod bag den generøse gestus, der gav kunderne en sød start på den længere og lysere sæson.

I Fredericia Banegårds ankomsthal var stemningen særligt festlig, da TV Lillebælt var til stede for at dække begivenheden. Med kameraer rullet og mikrofoner klar fulgte de med, mens glade kunder og forbipasserende nød deres gratis is og udtrykte deres taknemmelighed overfor 7 Eleven’s initiativ.

Sommertid med gratis is

For mange var dette ikke bare en mulighed for at få en gratis forfriskning, men også en lejlighed til at nyde det sociale samvær og den festlige atmosfære. Børn løb rundt med deres is i hånden, smilende og glade, mens voksne nød en stille stund med deres is i solskinnet.

Med uddelingen af gratis is markerede 7 Eleven på smukkeste vis overgangen til sommertid og indledte den kommende sæson med en gestus, der spredte glæde og forfriskninger til kunder og besøgende. Det var en dag, der mindede os om det simple i livet – glæden ved en kold is på en varm dag og fællesskabet omkring en enkel, men betydningsfuld gestus. Lad os håbe, at sommersolen fortsætter med at skinne, og at flere sådanne glædelige begivenheder venter forude.

Besøg TV Lillebælt på Facebook
© 2024 TV Lillebælt - WordPress Theme by WPEnjoy